Selecteer
Selecteer
Thema

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de website van Lingowoorden? Wellicht vind je het antwoord hierop hieronder. Mocht je je vraag niet hieronder tegenkomen, kijk dan eens op de contactpagina.

Waarom bestaat deze website?

Deze website is ontstaan uit verveling van een website bouwer. Het was eigenlijk meer een project om de verschillende mogelijkheden van de programmeertaal te leren kennen. Tegenwoordig bevat de website meer dan 1500 woorden en wordt de website maandelijks door ongeveer 6000 mensen bezocht.

Wat zijn de statistieken van deze website?

Er wordt hard gewerkt aan een statistiekenpagina. Wanneer deze online komt is nog niet bekend.

Kan ik contact opnemen met de maker van deze website?

Ja hoor, dat kan via de website van de maker van deze website, Next Creatives. Om contact op te nemen kan je naar hun contactformulier gaan.

Ik zie dat er een woord niet tussen staat, kan ik deze aan je doorgeven?

Op de planning staat inderdaad een pagina waar je suggesties kan doen voor woorden. De functie is in ieder geval onderweg. Nog even geduld.

Hoe werkt systeem van thumbs-ups (duimen omhoog?)

Nou, als je een woord leuk vind, kan je deze een thumbs-up geven. Als je je bedenkt, of als je per ongeluk een woord hebt ge-thumb-upped, dan kan je je actie ongedaan maken door te klikken op "Verwijder je voor dit woord". Dit kan overigens alleen zolang je browservenster nog open staat. Als je je browserscherm in de tussentijd hebt gesloten, dan kan je het woord weer opnieuw een thumbs-up geven.